Professionelt murerfirma i Helsingør

Vi udfører alle opgaver inden for murerfaget. Det er uanset om opgaven er stor eller lille, så har det interesse for os. Vores erfarne murere sikre dig et professionelt arbejde, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor arbejder vi kun med de bedste materialer på markedet. Vi udfører nedenstående opgaver, men skulle du have en helt unik opgave i tankerne, så ser vi også på det. Silkecement udføres også.

Badeværelser

Vi bruger badeværelset flere gange om dagen, og derfor skal det også være i orden. Så står du og skal have renoveret dit gamle badeværelse fra 70’erne? Eller ønsker du, at vi bygger et helt nyt op fra bunden, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Der er mange muligheder, når et badeværelse skal renoveres eller bygges op fra bunden. Derfor er vi behjælpelige både før, under og efter arbejdets udførelse. Vi kommer også gerne med løsninger til, hvad der ville være optimalt for dit badeværelse eller, hvis du ønsker hjælp til valg af fliser og klinker.

 

Kontakt Murermester L. L. Hinrichsen ApS

  21 20 72 37 |   lemmy@os.dk

Om- og tilbygning

Der findes mange muligheder inden for ombygning og tilbygning, som kan give dig og familien mere plads. Da vi har meget erfaring inden for området, så ved vi også, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ville fungere bedst for netop dit hus.

 

Ønsker du en tilbygning til huset, sørger vi for, at den kommer til at være en del af dit hus, og ikke blot en klods, som er bygget på. Vi bestræber os på, at det skal laves ordentligt, og vi ved også, at det skal gøres effektivt, så du kan bruge tilbygningen snarest muligt.    

 

En ombygning kan være, hvis du har et ekstra værelse i huset, som du ønsker at rive ned eller lave helt om. Vi kan gøre begge dele. Det vigtigste for os er, at du får dine behov opfyldt, og får udnyttet pladsen bedst muligt i huset.

 

Kontakt Murermester L. L. Hinrichsen ApS

21 20 72 37 | lemmy@os.dk

Facaderenovering

Har dit hus en gammel og nedslidt facade, som trænger til en kærlig hånd og nyt liv, så kontakt murerfirmaet L. L Hinrichsen, så sørger vi for, at det kommer til at ske.

 

Det danske vejr slider på husets murværk, og kan på sigt give fugt og svamp, som kan være dyrt at komme af med igen. Derfor er det vigtigt, at man får renoveret sin facade i tide. En facaderenovering kan være filtsning, vandskuring, nyt murværk og fuger, som tilsammen giver din facade et helt nyt liv og sikre dig et holdbart stykke murværk, der holder skader væk.  

 

Kontakt Murermester L. L. Hinrichsen ApS

21 20 72 37 | lemmy@os.dk

Alt murerarbejde har interesse

Vi udfører også mureropgaver inden for både flisearbejde, isolering, jord- og betonarbejde samt reparationer og terrazzoarbejde, nyt som gammelt.

 

 

Kontakt Murermester L. L. Hinrichsen ApS

 

21 20 72 37  |  lemmy@os.dk